Projekti

Raznolikost Hrvatske prati i raznolikost aktivnosti i projekata koje kroz Trail osmišljavamo i realiziramo. Bez obzira radi li se o cjelovitom razvoju neke cikloturističke destinacije, osmišljavanju novih promotivnih projekata i manifestacija ili nizu pojedinačnih usluga, Trail uvijek utire novi i originalan put.

Dugopolje, Klis, Trilj, Vrlika i Sinj se razvijaju u suvremenu cikloturističku destinaciju

Prvi korak na tom putu je procjena resursa, potencijala i analiza postojeće cikloturističke ponude u ovom predivnom dijelu Dalmatinske Zagore.

Dani cikloturizma 2020

Dani cikloturizma 2020. održat će se od 20. do 22. svibnja 2020. u predivnom "centru svijeta" Ludbregu.

Nacionalno prvenstvo Hrvatske u ciklokrosu

Nacionalno prvenstvo Hrvatske u ciklokrosu 2020. je u organizaciji Traila i BK PULS održano u prekrasnoj Donjoj Voći na zapadu Varaždinske županije.

Ciklokros liga 2019

Uzbudljivo, napeto i zabavno jesensko natjecanje u ciklokrosu. Deset vikenda, deset lokacija, tisuće adrenalinskih momenata i sjećanja.

Cikloturistička destinacija Makarske rivijere, Biokova i Zabiokovlja

Čak deset turističkih zajednica okupilo se projekta koji će ovaj divni dio Hrvatske pretvoriti u zanimljivu, sustavno osmišljenu, brendiranu, i za iskorak na veliko europsko tržište, spremnu i konkurentnu cikloturističku destinaciju.

EuroVelo video produkcija

Trail nastavlja kreativnu suradnju s Europskom biciklističkom federacijom (ECF) i za potrebe promocije čak triju EuroVelo ruta radi produkciju promo-videa.

Fotografiranje EuroVelo8

Trail snima fotografije hrvatskog dijela EuroVelo 8 cikloturističke rute koju Hrvatska turistička zajednica razvija kao dio EU projekta MedCycleTour.

Moja (druga) #stotka

„Moja stotka“ je nastavak iznimno uspješne „Moja prve stotke“, događanja osmišljenom radi popularizacije bavljenja biciklizmom, aktivnog života i promociji cikloturizma.

Dani cikloturizma 2019

Dani cikloturizma, prva tematska cikloturistička konferencija u Hrvatskoj, povezat će sve dionike razvoja i ponude u Hrvatskoj te otvoriti prostor za uspostavu suradnje, razmjene iskustava i sinergijskog povezivanja.

Dolina Neretve

Trail razvija Dolinu Neretve u cjelovitu cikloturističku destinaciju. Čitava će regija biti prepoznatljiva, brendirana destinacija s razgranatom mrežom zanimljivih i označenih staza te cijelim nizom popratnih usluga i sadržaja koji će biciklistima omogućiti da u potpunosti uživaju u avanturama kroz jedan od najzanimljivijih i najraznovrsnijih krajolika u Hrvatskoj.

Moja prva stotka

Moja prva stotka zabavna je biciklijada usmjerena na rekreativce koji se žele odvažiti osvojiti granicu od 100 odvoženih kilometara u obliku neke organizirane manifestacije.

Donja Voća

Trail upravo otkriva sve potencijale neotkrivenog biciklističkog bisera na zapadu Varaždinske županije. Općina Donja Voća prepuna je raznolikih cesta, staza, makadama i puteva te biciklistima nudi izazovnu destinaciju koja je uzbudljiva, koliko i dostupna.