Projekti

Raznolikost Hrvatske prati i raznolikost aktivnosti i projekata koje kroz Trail osmišljavamo i realiziramo. Bez obzira radi li se o cjelovitom razvoju neke cikloturističke destinacije, osmišljavanju novih promotivnih projekata i manifestacija ili nizu pojedinačnih usluga, Trail uvijek utire novi i originalan put.

Fotografiranje EuroVelo8

Trail snima fotografije hrvatskog dijela EuroVelo 8 cikloturističke rute koju Hrvatska turistička zajednica razvija kao dio EU projekta MedCycleTour.

Dani cikloturizma 2019

Dani cikloturizma, prva tematska cikloturistička konferencija u Hrvatskoj, povezat će sve dionike razvoja i ponude u Hrvatskoj te otvoriti prostor za uspostavu suradnje, razmjene iskustava i sinergijskog povezivanja.

Dolina Neretve

Trail razvija Dolinu Neretve u cjelovitu cikloturističku destinaciju. Čitava će regija biti prepoznatljiva, brendirana destinacija s razgranatom mrežom zanimljivih i označenih staza te cijelim nizom popratnih usluga i sadržaja koji će biciklistima omogućiti da u potpunosti uživaju u avanturama kroz jedan od najzanimljivijih i najraznovrsnijih krajolika u Hrvatskoj.

Moja prva stotka

Moja prva stotka zabavna je biciklijada usmjerena na rekreativce koji se žele odvažiti osvojiti granicu od 100 odvoženih kilometara u obliku neke organizirane manifestacije.

Donja Voća

Trail upravo otkriva sve potencijale neotkrivenog biciklističkog bisera na zapadu Varaždinske županije. Općina Donja Voća prepuna je raznolikih cesta, staza, makadama i puteva te biciklistima nudi izazovnu destinaciju koja je uzbudljiva, koliko i dostupna.