Impressum

Tvrtka SPOT d.o.o. bavi se razvojem inovativnih turističkih proizvoda kojima promovira i potiče razvoj  održivog turizma. Područje našeg posebnog interesa je osnaživanje i razvoj ponude te promocija usluga i brandova posebnih oblika turizma.

SPOT je specijalistička konzultantska tvrtka koja se sastoji od tima kreativnih i iskusnih profesionalaca koji dijele zajedničku viziju o tome kako održivi razvoj turizma where to buy a dissertation može stimulirati ekonomski rast istovremeno štiteći prirodne resurse i kulturnu baštinu.

Naše usluge savjetovanja o turizmu fokusirane su na dostavljanje procjena inovativnog turizma, razvoja destinacija i turističkog marketinga za klijente, među kojima su međunarodne organizacije za razvoj, turističke zajednice, nacionalne i lokalne vlasti, konzervatorske agencije, turističke tvrtke i lokalne zajednice.Naš tim savjetnika za razvoj turizma posjeduje bogato međunarodno iskustvo u destinacijskom menadžmentu, upravljanju destinacijom, partnerstvu destinacija, dizajnu turističkih projekata, razvoju turističkog poduzetništva, razvoju iskustva za posjetitelje, inovativnim medijskim
rješenjima i marketinškim strategijama u turizmu.

 

 

Uvjeti korištenja

Domena www.trail.hr je u vlasništvu tvrtke Spot d.o.o. i pristupom internet stranicama prihvaćate primjenu Uvjeta korištenja internet stranica i njihove pravne učinke. Vlasnik domene zadržava pravo  u svako vrijeme izmijeniti i/ili dopuniti Uvjete korištenja bez prethodne obavijesti, a ukoliko ne prihvaćate primjenu ovih Uvjeta korištenja, molimo da se suzdržite od pristupa stranicama u vlasništvu tvrtke SPOT d.o.o.

Svi sadržaji objavljeni na portalu Trail – Full Cycling Experience su vlasništvo tvrtke SPOT d.o.o. Sadržaji se ne smiju mijenjati, kopirati, prikazivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili distribuirati bez pismenog pristanka vlasnika. Tvrtka SPOT d.o.o. će, u skladu sa svojim mogućnostima održavati funkcionalnost internet stranica te u razumnim okvirima osiguravati pouzdanost i točnost objavljenih informacija, ali nije odgovorna za eventualne prekide u mogućnosti pristupa portalu Trail – Full Cycling Experience, niti može jamčiti da za cjelovitost, točnost ili pouzdanost bilo kojeg objavljenog podatka kojeg isporučuje treća strana (oglašivači). Vlasnik domene može u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave promijeniti bilo koji sadržaj objavljen na portalu Trail – Full Cycling
Experience. Vlasnik domene ne odgovara za bilo kakvu štetu, gubitke odnosno eventualne troškove nastale kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja portala Trail – Full Cycling Experience.

Sadržaj na portalu je zaštićen autorskim pravom koje pripada vlasniku domene ili je vlasniku domene ustupljeno od strane trećih osoba odnosno subjekata, a na domeni se nalaze objavljeni i zaštitni znakovi te drugo intelektualno vlasništvo trećih osoba. Niti jedan sadržaj objavljen na portalu Trail – Full Cycling Experience ne smije se upotrebljavati bez pisanog odobrenja vlasnika domene, a svaka povreda navedenih prava, namjerna ili slučajna, predstavlja kršenje uvjeta korištenja materijala s internet stranica i podliježe materijalnoj i kaznenoj odgovornosti. Portal Trail – Full Cycling Experience sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja oglašivača i linkova na stranice u vlasništvu trećih osoba i subjekata, a tvrtka SPOT d.o.o. neće snositi nikakvu odgovornost za točnost i cjelovitost podataka objavljenih na trećim stranicama, kojima se pristupa na vlastitu odgovornost.

Portal Trail – Full Cycling Experience omogućuje oglašivačima da objave informacije o svojoj ponudi i uslugama. Svako eventualno ugovaranje između oglašivača i posjetitelja stranice obavlja se izravno te tvrtka SPOT d.o.o. neće snositi odgovornost za njihove ugovore, sadržaje ili eventualne sporove.

Portal se koristi isključivo na vlastitu odgovornost. Korisnici mogu u bilo kojem trenutku zatražiti informacije o, od njih prikupljenim, osobnim podacima podataka odnosno zatražiti njihovo ažuriranje, ispravku ili brisanje.

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta korištenja Portala, mjerodavno je hrvatsko pravo, a za sve zahtjeve i sporove koji eventualno nastanu kao rezultat korištenja Portala ili u svezi s njima isključivo su nadležni hrvatski sudovi.