Manifestacije

Suvremeni turizam je turizam iskustva. Ono što gostima ostaje duboko u sjećanju te ih motivira na povratak su autentični doživljaji, ljudi koje su upoznali i atmosfera koju su doživjeli.

Tematski gledano, mogućnosti organizacije manifestacija su neograničene – od dječjih, obiteljskih, rekreativnih ili pravih sportskih, ovisno o mogućnostima, specifičnostima i karakteru svake destinacije.

Zanimljive, zabavne i dobro organizirane manifestacije siguran su put stvaranja sjećanja i emotivne veze turista s destinacijom u kojoj su proveli zabavni odmor, sudjelovali na nekom natjecanju ili aktivno i kreativno proveli vrijeme s obitelji.

Iskustvo našeg tima u osmišljavanju i organizaciji biciklističkih i turističkih manifestacija stvorit će sadržaj kojim će se destinacija uspješno promovirati, otvoriti poslovne mogućnosti te demonstrirati veliki potencijal cikloturizma za razvoj neke regije.

Give me 5

(Dječja biciklijada)

Biciklijada osmišljena tako da su sudionici djeca predškolske ili mlađe školske dobi koja zajedno s roditeljima voze iznimno laku i zanimljivu stazu dužine 3-5 kilometara, na kojoj postoji 5 punktova za fotografiranje te usput razgledavaju prirodne i kulturne atrakcije, a možda rješavaju i neke jednostavne zadatke vezane uz viđene prizore. Tema manifestacije je aktivni život od najranije dobi, razvijanje ljubavi prema buying dissertations biciklizmu kao idealnom obliku kretanja koji povezuje zabavu, zdravlje, učenje, igru i osjećaj postignuća te važnost učenja o sigurnosti u prometu

Moja prva stotka

(Cestovna utrka)

Manifestacija namijenjena popularizaciji aktivnijeg bavljenja biciklizmom. Ciljna skupina su osobe koje već sada rekreativno, neke i ozbiljnije, voze bicikl, ali se još nisu ohrabrile preći psihološku granicu od 100 kilometara u obliku neke organizirane biciklističke manifestacije. Format je ozbiljniji od rekreativnog međutim dissertation buy odabir rute, organizacija punktova za odmor i dodirivanja prirodnih i kulturnih ljepota naglašava njezin turistički i zabavni temelj.