EU Projekti

Web stranica “Trail – Full Cycling Experience” – podizanje konkurentnosti i zahvaćanje novog tržišta za projekt razvoja cikloturističkih destinacija

Projektom osmišljavanja, dizajna i izrade web-stranice “Trail – Full Cycling Experience” se istoimenom brendu rzavoja cikloturističkih destinacija podiže tržišna vrijednost, konkurentnost, vidljivost, a postojeće i buduće destinacije obuhvaćene projektom će se povezati i lakše promovirati na domaćem i inozemnom tržištu. Za konkurentnost projekta važan je suvremen, vrhunski, tzv. “premium” dizajn te visoka razina responzivnosti i tehničke funkcionalnosti web stranice koja će postati središnje mjesto za pokretanje razvoja odnosno informiranje i planiranje cikloturističkog odmora i avantura u Hrvatskoj.

Vrijednost projekta: 50.000,00 kuna

Iznos bespovratnih sredstava: 30.000,00 kuna

Razdoblje provedbe projekta: 15. prosinca 2018. – 15. prosinca 2019.

Kontakti za više informacija: www.strukturnifondovi.hr

Jačanje međunarodne konkurentnosti poduzeća SPOT d.o.o. uvođenjem proizvoda na inozemna tržišta

Naziv projekta: “Jačanje međunarodne konkurentnosti poduzeća SPOT d.o.o. uvođenjem proizvoda na inozemna tržišta”

Referentna oznaka: KK:03.2.1.16.0266

Korisnik: SPOT d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta: 304.125,00 kuna

Iznos koji sufinancira EU: 247.243,75 kuna

Vremensko trajanje projekta: 01.09.2019.-31.12.2022.

Kratki opis projekta: Poduzeće SPOT d.o.o. kroz sudjelovanje na četiri međunarodna sajma jača međunarodnu konkurentnost te uvodi svoje usluge na nova, inozemna tržišta.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Cilj projekta je jačanje međunarodne konkurentnosti poduzeća SPOT d.o.o. kroz sudjelovanje na četiri međunarodna sajma. Očekivani rezultati projekta su poduzeće sudjelovalo na međunarodnim sajmovima Cycleshow u Birminghamu, Fiets en Wandelbeurs, Euro bike show te Copenhagen bike show. 

Kontakti za više informacija: www.strukturnifondovi.hr

Operativni program Konkurentnost i kohezija: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/ .