Polje Jezero – outdoor raj!

Dok sjever Hrvatske “stenje” pod jesenskim temperaturama i maglom, na jugu je sunčano, suho i prilično toplo – idealno za outdoor aktivnosti.

Terenski tim Traila, praćen zaista povoljnim vremenskim uvjetima, je proteklih dana s predstavnicima gradova i općina Vrgorca, Ploča, Pojezerja i Drvenika te prijateljima i partnerima iz agencije Via Tempora (Cycle Croatia) i Bluesun hotela, odvozio, pregledao i procijenio agencijski cikloturistički potencijal Polja Jezero odnosno Vrgorskog polja.

Ali to nije sve! Našim smo agencijskim i hotelijerskim partnerima, uz to, predstavili ono što smo na toj istoj, jedinstvenoj destinaciji istraživali nedavno – ljepote rijeke Matice i Baćinskih jezera i mogućnosti za razvoj kajaking i kanuing sadržaja u suradnji s brendom Watermark (uskoro ćemo reći više i o “njima” 😉 ).

Nakon nekoliko intenzivnih, aktivnih i zabavnih dana provedenih u ovom još uvijek nedovoljno poznatom, a očuvanom i predivnom dijelu našeg juga, zaključak svih nas je da Polje Jezero i okolne destinacije imaju ogroman ne samo cikloturistički nego i širi outdoor potencijal. Uvjeriti se možete i sami u našoj galeriji slika.